Chiar dacă vremea ține cu noi și afară zici că e primăvară autentică, noi ne-am gândit să vă propunem, din timp, câteva locații unde să vă relaxați atunci când se va așterne zăpada. Musai trebuie să întâmpinăm iarna la un spa cu view, nu?

1. BALVANYOS

Pensiune cu piscină interioară la munte

Băile Balvanyos (Turia), Covasna – la 7 km de lacul Sfânta Ana, la 252 de km de București

Începem topul nostru, în forță, cu un hotel, cu piscină interioară, care are, poate, cel mai spectaculos view. Înconjurat de priveliştea unică a munţilor Bodoc, chiar în mijlocul pădurii, “Balvanyos Resort” e locul perfect pentru cei care vor să evadeze pentru câteva zile. Este situat aproape de lacul Sfânta Ana, între Băile Tuşnad şi Târgu Secuiesc.
Priveliștea din piscina interioară este de vis. Numai pentru asta, experiența merită încercată. Ne-a plăcut, în mod deosebit, designul modern și actual al complexului, care nu face notă discordantă cu mediul natural și sălbatic.

CÂT COSTĂ?
Vezi cât costă AICI:

2. GASTHAUS GRINDEȘTI

Cazare cu vouchere de vacanță și spa la munte

Văliug, Caraș Severin: la 478 de kilometri de București, la 128 de km de Timișoara, la 185 de km de Sarmizegetusa

Văliug este una dintre cele mai spectaculoase stațiuni de munte din România, așezată la poalele munților Semenic. Locul seamănă cu un mic rai, cu multă liniște, aer curat și peisaje de poveste, care îți vor încărca bateriile. E locul numai bun pentru o relaxare la spa.

CÂT COSTĂ?
Vezi cât costă AICI:

3. CASA COMANA BOUTIQUE HOTEL
Cazare cu spa în București

București: Bulevardul Expoziției, nr 5

Mergem, acum, în Capitală, ca să vă arătăm un conac de poveste din inima Bucureștiului. E un loc elegant, luxos, cu spa și jacuzzi, extrem de discret, numai bune pentru cei care își doresc intimitate sau pentru cei care vor să petreacă un weekend romantic. Fiecare cameră are o poveste și poartă numele domnilor și domniţelor din istoria Munteniei.

Camerele sunt amenajate cu mult bun gust, cu mobilier pictat, artizanal, un mix între tradițional și modern. Unde mai pui că e unul dintre locurile unde se mănâncă cel mai bine în București, la restaurantul hotelului – Marele Paharnic. Nu putem uita gustul irepetabil al pipotelor de curcan, cu piure de fasole albă.

CÂT COSTĂ?
Vezi cât costă AICI:

4. CASTELNOR
Pensiune cu piscină la Păltiniș

Păltiniș, Sibiu: la 298 de km de București, la 177 km de Cluj, la 282 km de Timișoara

La doar 4 kilometri de pârtia Oncești și în apropierea și a altor pârtii din zona Păltiniș, veți descoperi superbul resort de la Castelnor. E un loc care te va uimi, din orice colț al complexului te vei afla.

Noi abia așteptăm să ne bucurăm, vara viitoare, de piscina exterioară, dar, până atunci, vă recomandăm să încercați piscina-jacuzzi, cu un view superb spre munte. Lăsăm fotografiile să vorbească de la sine.

CÂT COSTĂ?
Vezi cât costă AICI:

5. PENSIUNEA SZEKELY

Pensiune cu piscină interioară la munte

Ciumani, Harghita – la 339 de km de București, la 210 km de Cluj, la 223 de km de Iași

Pensiunea Szekely este situată în inima munților Gurghiului, lângă o pădure, la doar 9 km de centrul comunei Ciumani. Complexul se află într-o locaţie idilică din Ardeal şi vă oferă camere confortabile pentru a vă putea bucura de aerul curat de munte. Complexul are o piscină, un centru spa fain tare, cu view super spre munte.

6. CASA HUMOR

Pensiune cu piscină interioară în Bucovina

Gura Humorului, Suceava: la 457 km de București, la 162 km de Iași, la 275 km de Cluj

Mergem, acum, în frumoasa Bucovină, ca să vă arătăm un loc fain, unde tradiționalul și modernul se îmbină armonios. E o pensiune construită cu mult bun gust, într-o zonă liniștită, departe de zgomotul de la drum. Camerele sunt spațioase, iar bucatele tradiționale sunt punctul forte al locului. Când afară vremea nu este prietenoasă, puteți încerca sauna, piscina sau minipiscina cu hidromasaj.

CÂT COSTĂ?
Vezi cât costă AICI:

7. DACII LIBERI

Pensiune cu piscină interioară în Maramureș

PETROVA, MARAMUREȘ – la 53 de kilometri de Cimitirul Vesel, la 26 de kilometri de Mocăniță, la 15 kilometri de Mănăstirea Bârsana.

Poarta maramureşeană tradițională de la intrare te va duce într-o lume a tradiției autentice, unde răsfățul și confortul zilelor noastre nu lipsesc. Dacii Liberi, cotat la cinci margarete, este complexul care, pe mine personal, m-a impresionat.

Mixul între autentic și modern, între tradițional și lux e atât de fin, încât te va face să te îndrăgostești de acest loc. E drept, că investiția aici a fost una imensă, dar rezultatul e fantastic. Complexul are o piscină, o salină, un bazin cu apă sărată, un centru spa, extrem de spectaculoase, dar și un loc de joacă pentru copii.

CÂT COSTĂ?
Vezi cât costă AICI:

8. BAROLO

Pensiune cu spa și piscină la Cluj

Vlaha, Cluj: la 22 km de Cluj-Napoca, la 464 km de București

Dacă simți că după o zi de luat la pas Clujul ai nevoie de liniște și, de ce nu, puțin răsfăț, atunci Casa Barolo din Vlaha ți s-ar putea potrivi. Vlaha e un sat aflat la doar jumătate de oră de mers cu mașina de centrul orașului, iar experiența pe care noi am avut-o la Barolo a fost una la înălțime.
Pensiunea este un mix interesant între stilul unui conac și a unei case autentice ardelenești. Ceea ce ne-a plăcut nouă aici e ciubărul și, evident, spa-ul acoperit, cu piscină, perfect pentru o relaxare după o saptămână de muncă.

9. PENSIUNEA ART 1000

Pensiune cu spa la munte

LUNCA VIȘAGULUI, CLUJ: la 270 km de Timișoara, la 533 km de București, la 94 km de Cluj

De sus, îți dai seama cel mai bine de paradisul în care se află pensiunea Art 1000. E un loc de poveste aflat la malul lacului Drăgan Floroiu, în superba vale a Drăganului. Pe noi locul asta ne-a uimit. Iți rămâne în minte priveliștea de vis. De la balconul camerei unde am fost cazați, am avut un view incredibil spre lac. Pensiunea are și o piscina interioară, mică, intimă, dar faină tare.

CÂT COSTĂ?
Vezi cât costă AICI:

10. CONACUL AMBIENT

Cazare cu piscină cu vouchere de vacanță

Cristian, Brașov: la 182 de km de București, la 9 km de Brașov

Pentru noi a fost o experiență plăcută. La Conacul Ambient, veți găsi un loc simplu, cu un touch vintage, potrivit pentru relaxare. Spa-ul e unul de poveste, iar piscina interioară, cu view spre curtea conacului te va face să uiți de griji și stres.

CÂT COSTĂ?
Vezi cât costă AICI:

***Un articol by calatorinbascheti.ro

De reținut:***Recomandările Călător în Bascheți sunt niște review-uri și reprezintă strict perceția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii.

Distribuie acest articol catre prietenii tai