Bun venit pe Vacantelaoferta.ro, platforma de anunțuri de oferte de vacanță și booking, unde ”Oaspeții și hotelierii au aceeași destinație”!

Vacantelaoferta.ro este platforma online gândită și lansată pe piață de Laura Vereha și Sebastian Secan, fondatorii uneia dintre mai influente comunități de călătorii din România, calatorinbascheti.ro, blogul cu un record de audiență de peste 1 milion de utilizatori unici, pe lună. Vacante la oferta este proiectul online 100% românesc, unde turiștii și hotelierii se întâlnesc și au aceeași ”destinație”: vacanțele de poveste și ofertele de cazare, atât cele din străinătate, dar mai ales cele din România.

Este platforma unică, care își dorește să ofere oportunitatea hotelierilor, proprietarilor de pensiuni, dar și agențiilor de turism, licențiate de Ministerul Turismului să-și anunțe ofertele, astfel încât turiștii să aleagă cea mai potrivită variantă de cazare direct și fără intermediari.

Ne-am dorit să nu fim un site de booking clasic, ci unul care formeze o comunitate și care să aducă mai aproape hotelierii de oaspeți. Lucrurile funcționează cât se poate de eficient: proprietarii de pensiuni își anunță ofertele, iar turiștii îi pot contacta pentru întrebări, rezervări, cu un simplu click.

Stimați hotelieri, proprietari de pensiuni sau agenții de turism vă urăm bun venit în comunitatea Vacantelaoferta.ro! Iar vouă, călătorilor, vă dorim călătorii inspirate!

Cu stimă,

Echipa Vacantelaoferta.ro